Söndag kväll!

Så var det söndag igen, helgen är över och imorgon väntar början av en ny spännande arbetsvecka! Jag minns hur det var när jag precis börjat som tekniker på Signcom, eller ja, faktiskt under flera år när jag tänker efter, så längtade jag till jobbet under helgerna, jag gillade det och jag trivdes med det. Av någon anledning försvann den där glöden på slutet och därför är det extra roligt att jag känner den här känslan nu igen med nya jobbet! Nya utmaningar och en ny inspiration och jag tror helt klart att jag gjort rätt val!

Som ni vet fick jag ju min nya bil här i veckan också och jag skrev lite om den igår. Jag är mycket nöjd och ganska imponerad av alla säkerhetsfunktioner som finns i den. Men även en så enkel grej som att jag nu kan ha båda telefonerna anslutna samtidigt är ett stort plus för mig som har en privat telefon och en jobblur! Även om jag lyssnar på musik från min privata telfon så kan jag svara i bilen om det ringer på jobbtelefonen. En sån grej som eliminerar en hel del knappande och pillande för min del när jag kör, åter igen en säkerhet! Jag kan dessutom få upp SMS som kommer när jag kör, på skärmen i bilen vilket gör att man snabbt och enkelt utan massa knappade kan se om det är något viktigt som är värt att stanna och svara på eller om det kan vänta!

Körmässigt älskar jag den redan då både stora diseln och 4motion leverera precis det jag vill av en bil. Man kan anpassa förarstolen än mer så att man verkligen sitter bra! Jag kan få hela bilen att ställa om sig till sportläge eller eco t ex och då förändras egenskaperna på bilen helt! Allt från växling, till motorljud och styvheten i styrningen påverkas, mycket trevligt!

Vilket fruktansvärt tråkigt inlägg det här måste vara att läsa för er när jag tänker efter, och allt detta bara för att jag fick en fråga om bilder på nya bilen! :) Så jag får väl avsluta med lite bilder på den helt enkelt så lovar jag att jag ska skriva något roligare inlägg nästa gång! 20150430_132009653_iOS

här ser ni det fina bildspelet man kan ha :)

här ser ni det fina bildspelet man kan ha :)

20150503_185330650_iOS

 

Just ja, jag har kört ett pass rehab idag också, så vet ni det! Svårt och bedöma någon framgång utifrån det här passet så återkommer när jag vet mer! :) Börjar närma sig styrketester snart också, ska bli riktigt roligt faktiskt! Enormt nyfiken på hur jag ligger till så här ”kort” efter operationen!

Simon Nyman —| Sharing is Caring |—

2 reaktioner på ”Söndag kväll!

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s