Familjedag och tråkig speedway!

Lördagen är över en jag ska sammanfatta den så kort jag kan för jag är rätt trött! Mamma och pappa är här och vi har haft en riktigt mysig dag med Charlie! Vi körde film i bäddsoffan i morse (jag fick sitta i fåtöljen medan Charlie la sig mellan farmor och farfar sin). Efter det en härligt mysig frukost tillsammans. Jag och pappa åkte sedan iväg till XXL (första gången någonsin för mig och positivt imponerad av affären) för att köpa ny cykel till Charlie. Han fyller inte år förens i Augusti och hans cykel är alldeles för liten så det var verkligen nödvändigt. Han visste dock inget utan var ute och lekte med farmor under tiden!

Vi fortsatte sedan dagen med lunch på Gothia Towers och Haven 23 (räkmacka, ett måste när mamma är här :) ) Charlie berättade om hur gärna han ville åka atmosfear och Helix på Lisseberg… Jag tror han får vänta tills Pappa slipper åka med faktiskt :P Jag är inte på något sätt sugen på någon av dem faktiskt och han tycker själv barnes bergochdalbana är läskig så ja… vi väntar helt enkelt!

Vi skippade faktiskt Lisseberg helt och tog Universeum istället!  Jag har själv aldrig varit där och visste ärligt talat inte riktigt vad som fanns där inne men det var ju riktigt intressant! Och Charlie älskade det också! Enormt fascinerad av hajarna och framförallt ”såg-hajen” som simmade varv på varv och varje gång la sig uppe på tunneln för att bli fotad, sjukt ful men han måste gilla att bli fotograferad, det är ett som är säkert!. Stackarn tror säkert att han är både ståtlig och vacker, men ack så han bedrog sig :P

20150509_125043913_iOS

20150509_125159572_iOS

20150509_125226324_iOS

20150509_125229911_iOS

20150509_125249649_iOS

 

Sjukt ful som sagt, men det fanns ju mer djur också… fåglar, apor, leguaner och krokodiler för att nämna några exempel!

20150509_130214105_iOS

20150509_130914272_iOS

20150509_131137091_iOS

20150509_131908777_iOS

20150509_131928179_iOS

20150509_132059677_iOS

 

Efter ett uppskattat besök på universeum åkte vi så hemåt. Charlie var rätt trött och satt och spelade lite på sin iPad så jag gick ut och hämtade hans nya cykel. Frågade om han kunde pausa spelet och komma en stund och till min stora förvåning kom han på en gång! Han brukar annars köra ”snart pappa, jag är inne i spelet just nu”…. vad får de allt ifrån? :) Men han kom, till hallen, och sedan blev han tyst, blyg och förstenad. Fingrarna i munnen och sa inte ett ord! När jag frågade om han ville provcykla den så nickade han bara och log, sa inte ett ord. Hoppade i regnkläderna utan någon protest och ville sen inte gå in över huvud taget! :) Det blev lyckat med andra ord! Själv tycker jag faktiskt också att hans nya cykel är sjukt snygg och ser man ill bilden nedan så håller han med!

20150509_160026777_iOS

20150509_160847549_iOS

20150509_160910006_iOS

Följde upp detta med lite lördagsmys med godis och speedway innan han utmattad somnade ifrån allt i soffan! Det blev en dag med lite extra av allt och han var helt utmattad, kul! Tyvärr var speedwayen så seg och tråkig så jag gjorde något jag aldrig gjort förr, jag slog av den (kan skriva mer om den i en annan blogg kanske)! Såg sista perioden på Hockeyn i stället. Sverige var inte bra men det var alla fall spännande och det hände saker, jämfört med speedwayen! Ja, jag är också rätt trött nu och sova en stund är absolut inte någon dum idé så får vi sedan se vad morgondagen bjuder på! lite lek och bus, lite röj för att få ordning på de sista i hemmet och kanske till och med ett träningspass, det visar sig!

Nu är det sov gott som gäller, detta var vår lördag!

Simon Nyman —| Sharing is Caring |—

 

 

15 reaktioner på ”Familjedag och tråkig speedway!

 1. du har en kusin som heter Emma. Det har jag också!

  Gilla

 2. Sjukt söt unge du har!
  Låter som en perfekt helg 😉
  Men att du vågar slänga dig ner i skidbacken- men inte gillar karuseller. Förvånande 😉

  Gilla

  • Tack! :)

   Skillnaden är väl att i skidbacken har jag kontrollen, det är upp till mig vad som händer! I en karusell är jag i händerna på något annat, något helt okontrollerbart och som dessutom kan gå sönder… inte ok! ;)

   Gilla

   • Just ja. Du HAR faktiskt kontroll i skidbacken😄 jag har noll koll på mina skidor- å slår mig jämt i backen. (Fast har as-kul och älskar det!) Men det handlar kanske om att våga för att kunna bli bättre. Svårt för ett kontrollfreak som jag…

    Gilla

   • trodde jag ahde det fram tills att jag drog korsbandet alla fall :P

    kontrollfreak, det är jag det… därav inga karuseller som sagt! :)

    Så, vem är du ”Läsare” ? :)

    Gilla

   • Nyfiken?! 😉
    Alltså, jag är ingen du känner.. Möjligtvis känner till löst om du funderar en stund 😝 Har bara hittat hit genom en släktings kompis exmans mormors kusins hunds granne, typ ;)

    Gilla

   • Alltid nyfiken på vem personen bakom namnet är :)

    Får väl fundera en stund då så får vi se om jag kan komma på det 👍🏼😂

    Gilla

   • Men inte på samma sida då utgår jag ifrån, då vore allt lite creepy! 😂 men då gissar jag att vi träffats, för typ sådär17-20 år sedan? Kan det stämma? 😁

    Gilla

   • Säg till om du behöver en ledtråd 😉

    Gillad av 1 person

   • Precis! Det var min lillasyster du stod bredvid på bröllopet ;-)
    Men vi har setts i Rutbo också, för kanske 6-7 år sen? När N eller A fyllde år har jag för mig..

    Gilla

   • Aaah, se där ja! Då är jag ju skapligt med! :)

    Gilla

   • Så, nu måste jag se till att hålla mig på mattan 😂

    Gilla

   • Haha, kör på :)

    Gilla

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s