Vad minns jag idag?

Torsdag idag igen, det går rätt snabbt i veckorna just nu tycker jag. För att komma på något bra att fylla bloggen med idag, då jag fortfarande har ganska dålig inspiration, det är ju att utnyttja ämnet Throwback Thursday. Så ja, jag tänkte att så får det ju bli.

Sen öppnade jag Macen och skulle börja skriva men fick inte fram ett enda ord. Vad ska jag minnas tillbaka på idag? Jag kunde inte komma på någonting!? Eller, alla fall inte någonting värt att skriva om eller dela med mig av. Det finns ju roligare poster som Tony-snuset, mina 30 år eller när vi jagade renar i pjäxor till exempel! Vissa poster sätter ju liksom standarden på vad som sedan känns roligt att dela med sig av framöver, och kanske just därför stod allt still även i ”minnesvägen” nu ikväll.

Så hur löser jag det här nu ikväll? Jag tänkte så här… jag lägger till mitt absolut första inlägg här nedan, det är lite drygt ett år sedan det skrevs, kanske 1 och 1/2 år sedan. Av vad jag skrev då (se nedan), hur mycket tycker du stämmer?


 

Ja, då är bloggen startad.

Vad kommer jag skriva om? Har inget bra svar på det just nu men det kommer nog ge sig självt framöver.

Jag kommer säkert berätta en del om min tidigare sjukdom, min syn på sjukvården etc. Förmodligen kommer jag också skriva en del om min son, Charlie. Vardagen med honom och vardagen utan honom.
Jag tänker inte skriva om min träning och hur nyttigt jag äter, självklart är träning en del av livet och något inlägg kan säkrt handla om ett träningspass också och mat äter jag varje dag men snarare det jag tycker är gott än det som är nyttigast! Vem vet, en bild på en pizza kanske dyker upp! :)

Jag är ju också en sportnörd av rang och tittar jag på TV är det oftast sport på! Allt från fotboll och hockey till diverse motorsport och vintersport men det bästa är ändå Alpint och Speedway. Kommer säkert skriva en del om detta också.

Nu ta vi och avslutar detta för idag och funderar lite mer på vad det ska bli av det hela i framtiden!

Så, god natt och sov gott!

Jag och Charlie

Avslutar första inlägget med en bild på mig och Charlie


Har något blivit som jag skrev då eller har jag helt bytt inriktning på bloggen? Lämna era tankar och synpunkter här nedan, vore så roligt att höra era åsikter!

Simon Nyman —| Sharing is Caring |—

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s