Tack!

Det har varit tufft emellanåt med den här blogg100 utmaningen, men den har också fått mig att tänka i lite nya banor för att få fram lite intressanta inlägg också och inte bara massa vardagligt svammel. Senaste dagarna har jag tydligen lyckats flera gånger om, dels syns det i statistiken men framförallt genom alla fina ord jag fått till mig senaste dagarna! Jag är faktiskt helt mållös och vill bara rikta ett stort tack till alla er som läser och ännu större tack till alla er som skickat så fina kommentarer! Jag har till och med fått höra att folk suttit med tårar i ögonen när de läst och helt ärligt, jag förstår ingenting. Men jag blir oerhört rörd av att få höra det, glad och stolt! Så åter igen, TACK till er alla!

Inläggen jag pratar om har varit av helt olika karaktärer och det är följande:

2015-04-08 16.00.01Så med det sagt känner jag mig faktiskt ganska tom idag. Jag hade en tanke att det var dags för lite speedwayskriverier idag men jag skippar det faktiskt just nu. Ämnena finns och det är mycket märkligt som hänt, det är även dags för LAG-VM med start här på lördag men det får helt enkelt bli en annan dags inlägg. Men ja, jag är rätt less på förare som ska grina å gnälla och inte kan tåla att bli petade, inte kan acceptera ens en förklaring till varför de blir petade. Och det är synd, för det handlar oftast och även nu, om förare jag gillar. Ryck upp er och lär er ta motgångar, acceptera och bevisa på banan att valet sedan var fel i stället får att gråta ut i sociala medier och bojkotta landslag. Jag är uppriktigt ganska trött på den här pajassporten speedway, som jag egentligen älskar!

Ja, det blev en kort försmak på vad nästa inlägg skulle kunna handla om alla fall! Detta var inlägg 91 i blogg 100 utmaningen vilket innebär att utmaningen tar slut nästa lördag, då jag för övrigt ska på bröllop på Öland då min kusin gifter sig. Får se om jag hinner med att skriva de där avslutande inlägget :) Sov gott!

Simon Nyman —| Sharing is Caring |—

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s