nästa event i Lag-vm

Det blir helt enkelt mycket speedway just nu, det är ju bara lag-vm en gång om året. Gårdagens inlägg kom tyvärr inte ut förens mitt på dagen idag på grund av att jag tröck på fel knapp när jag skulle publicera igår kväll och insåg det inte före idag på dagen att det inte var publicerat. Hoppas ni som ville läsa mina tankar om gårdagens tävling ändå har hittat det, annars kan ni läsa det här!

SWC event 2 Kings Lynn 2015

Nu är det dags för event 2 imorgon och man kör i Kings Lynn, England. Körschemat har ni här ovan men det går också att hitta de ”bättre versionerna” hos Speedwaynyheter.se. I Kings Lynn ska GB göra upp med USA, Australien och Lettland om platserna till race off! GB är normalt extremt starka hemma i England på deras små banor och de har nog en relativt stor chans att ta sig direkt till finalen. Största utmanare är väl Australien som på pappret känns något starkare som lag, men i England är allt lite annorlunda. Andra race off-platsen står ju då mellan Lettland och USA och det är en plats jag tycker Lettland bör knipa rent på pappret. Men nu är det återigen engelska små banor vilket gynnar Amerikanerna som är vana med små banor från Staterna där Letterna snarare kör bra på större banor. Så jag tror helt enkelt vi får se 2 fighter imårn, en mellan GB och Aus och en mellan Lettland och USA och då slutar tävlingen med att GB går till final före Australien som får med sig USA till race off och Lettland missar tyvärr på grund av att man fick köra event 2 i ställer för event 1.

Tävlingen är alltså imorgon måndag och den sänds på tv 10 (eller viaplay.se) med start 20:30. Jag tror det kan bli riktigt bra speedway så missa för allt i världen inte det! Nu tänker jag själv bädda ner mig och ladda för en rolig arbetsvecka som dessutom bjuder på flera fina event i Lag-vm. Må väl!

Simon Nyman —| Sharing is Caring |—

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s