SEC i Landshut

Så var det dags för SEC igen och den här gången från Landshut i Tyskland! Jag ger er som vanligt ett körschema om än lite senare än vanligt. Detta för att jag har semester och har spelat golftävlingar hela veckan! Mer eller mindre bott på golfbanan faktiskt vilket har varit helt underbart! Här har ni alla fall körschemat!

SEC Landshut 2015 for print

SEC Landshut 2015

 

Som vanligt är det en som är mer lämpad för er med skrivare som lägger alldeles för mycket färg, eller ja, det kan ju också vara en smaksak ;) Även idag hittar ni bättre utskriftsversioner och xlsx-version med summeringar hos speedwaynyheter.se. Nu också med buggfixar sedan senast!

Jag har egentligen inga tankar inför kvällen och kommer nog tyvärr även missa tävlingen då jag själv är på avslutning på Avesta GKs golfvecka och njuter av god mat och dryck, prisutdelning där jag förhoppningsvis hämtar pris för 4:e dagen av 7 och lyssnar på trubadur samt deltar i jippon i övrigt, en skön kväll i solen helt enkelt.

Men jag tror Nicki som vanligt kommer vara farlig (i dubbel bemärkelse) även om han visat lite svagare form på slutet. Anton har varit helt ur fas senaste 2 veckorna med framförallt riktigt dåliga starter, kommer han tillbaka till ikväll tro?  Annars ser jag nog Emil som favorit ihop med Kildemand. Men det ska också bli intressant med både bröderna Laguta och Pawlicki. Hans har ju också kört bra senaste tiden så detta är helt klart en öppen och intressant tävling!

Ska jag försöka mig på att ändå tippa får det bli som följer:

  1. Emil
  2. Kildemand
  3. Nicki
  4. Pawlicki

Skicka gärna in era egna tankar! Nu åker jag iväg till golfbanan igen! Må väl och njut av förhoppningsvis bra speedway!

Simon Nyman —| Sharing is Caring |—

 

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s