GP i Daugavpils samt körschema

20150620_205224588_iOSSå var det dags igen för lite speedway. Just nu är det faktiskt så att det är tävlingen av något slag i stort sett varje lördag, väldigt roligt för oss intresserade! Förra Lördagen var det SEC, imårn är det GP i Daugavpils och nästa Lördag redan kör man GP i Målilla, Sverige! Ett GP jag själv tänker besöka för övrigt, så leta gärna upp mig då och snacka lite speedway, alltid lika trevligt! Men nu först är det dags för Daugavpils som sagt och givetvis har vi ett körschema dit, precis som alltid i samarbete mellan mig och Speedwaynyheter.se – Sveriges bästa speedwaysida om ni frågar mig!

Men nu först av allt, körschemat!

SGP Daugavpils 2015 for print

SGP Daugavpils 2015Ni hittar det så klart hos Speedwaynyheter.se också, PDF samt xlsx varianten! 

 

Att tippa GP nu mer börjar bli ganska tråkigt! Men samtidigt hade vi några små överraskningar senast som jag hoppas kan sätta lite spänning i tävlingarna! Förutom att Tai fortsatt är stor favorit och att Nicki inte går att räkna bort även om han presterar lite mindre bra just så har vi ju faktiskt fler danska till att börja med! Både Iversen och Kildemand var ju på pallen senast! Sen har vi även Holder som hittade lite form i Cardiff, frågan är hur han står sig nu när man kommer till en lite större bana igen? Greg är Greg, som jag sagt så många gånger förr, räkna aldrig bort honom!

Våra svenskar, jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska säga om dem längre. THJ har ju så mycket speedway i sig men får inte ut det på banan vilket är jättetråkigt! Andreas blandar och ger till både höger och vänster. Han kan lika gärna vara på pallen som han kan vara sist! Men låt oss nu hoppas att de båda i alla fall tar sig till Semi, väl där vet vi ju att allt kan hända!

Nu ska jag inte snacka massa annat egentligen men det måste ändå sägas, Darcy Ward har gjort en mäktig comeback! Nu är jag lika besviken på honom och hans agerande som jag är på Antonio och hans agerande. Kanske mer på Darcy då han hanterat det så dåligt efteråt också, till skillnad från Anton. Men det ska sägas om dem båda, fantastiska speedwayförare är de! Att Anton jobbar på sitt vet jag så låt oss nu också hoppas att DW får ordning på sitt privata liv! Då har vi 2 till förare som kommer blanda sig i kampen om en världsmästartitel 2016! En av dem, Antonio, får vi se redan nästa lördag i Målilla men mer om det tar vi då!

Morgondagens tävling ska jag ändå försöka tippa och då har jag svårt att hålla Tai och Nicki borta från en final så det får bli som följer:

  1. Woffinden
  2. Kildemand
  3. Holder
  4. Hancock

Men vem vet egentligen, det visar sig ju imorgon kväll! :)

Må väl och ta hand om er! Simon Nyman —| Sharing is Caring |—

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s