SGP Krsko 2015, inför och körschema

Äntligen SpeedwayGP igen! Det känns som länge sedan fast att det bara var 2 veckor sedan. Jag vet inte varför man kanske är det för att tankarna inte riktigt var på tävlingen senast, allas tankar var nog mer hos Darcy och hela tävlingen kändes lite avslagen rent tävlingsmässigt. Jag frågade inför den tävlingen om vi redan var redo för ett GP och svaret för egen del var nog ändå nej. Nu däremot känner jag mig väldigt sugen på att se ett GP igen och det ska bli mycket intressant att se ikväll hur det går!

Rapporter säger tyvärr att banan igår på träningen var extremt tjock och att man fick HYRA in vägskrapor under kvällen igår för att bli av med material. Innebär alltså att träningen igår (som oftast) var helt meningslös och att banan kommer vara helt annorlunda ikväll! De som kört några tävlingar i Krsko tidigare och det med mest rutin gynnas självklart mest utav detta och en sådan som THJ eller för den delen Janowski eller Doyle bör vara några av dem som missgynnas mest utav detta.

Formmässigt är ju Tai fortsatt makalöst bra, Greg kör riktigt fint och Zagar visar på en riktigt fin jämnhet även om jag tycker att han sällan märks så mycket! Nicki har varit skadad så vart han står är lite osäkert, Iversen är lika ojämn som han varit hela året medan Holder sakta men säkert höjer nivån lite grann hela tiden. Han är långt från sin världsmästar-form men det ser ändå bättre ut tycker jag och i Kumla i tisdags såg han riktigt snabb ut! Sen får vi väl se hur allas vår Harris med sitt makalösa kval-facit kan prestera nu! Han var ju som vanligt snabb i GP-challange och är klar för nästa år. Vore det inte på tiden att han visar farten i GP också?

Som vanligt känns det väldigt ovisst bakom suveräne Tai, samtidigt som han visar på att han hellre tar poäng i alla heat och får köra både semi och final, snarare än att köra om och ta risker. Han tar sig till final men han vinner inte om han inte tar starten där. Ska jag ge mig på att tippa en final 4:a i ordning ser den ut såhär:

  1. Hancock
  2. Zagar
  3. Woffinden
  4. Holder

Självklart ska ni som vanligt också få körschemat, det som ni också alltid hittar hos speedwaynyheter.se i andra versioner.

SGP Krsko 2015 SGP Krsko 2015 for print

 

Må väl och ta hand om er, håll även koll på Periscope, man vet aldrig vad som händer där!

Simon Nyman —| Sharing is Caring |—

Vad tycker du? Dela gärna dina tankar här!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s